Gasells hederspriser

Nominera ditt Gasellföretag till ytterligare tre priser!

Hederspriser – Information och nominering

Hösten 2020 genomförde Gasell en stor satsning och satte strålkastarljus på hållbarhet, kvinnligt entreprenörskap och digitala satsningar hos Gasellföretagen. Vinnarna till dessa hederspriser utsågs sedan av en jury bestående Dagens industri, Di Gasells samarbetspartners och representanter från The Swedish National Advisory Board of Impact Investments.

Som Gasellföretag kan du nominera ditt företag till dessa priser!

Årets Impactgasell

Näringslivet har en central och viktig roll i att uppnå FN:s globala hållbarhetsmål. För att uppmuntra och synliggöra detta arbete har Di Gasell tagit fram ett nytt hederspris, Årets Impactgasell. Vi vill premiera tillväxtbolag som särskilt satsar på att agerar för att lösa prioriterade samhällsproblem och styr mot mätbara positiva utfall. Priset går till ett Gasellföretag som, utöver att ha en stark tillväxt, också använder företagandet för att påverka samhället i en mer hållbar riktning.

Sista nomineringsdag: 26 okt

Årets Kvinnliga Gasell

Det är vår uppfattning att näringslivet blir mer framgångsrikt genom ökad mångfald och bättre jämställdhet. Även om utvecklingen går åt rätt håll är andelen kvinnliga företagare i Sverige fortfarande låg, vilket gör att det också finns få kvinnliga Gaseller. Detta vill vi vara med och ändra på. Genom att dela ut priset Årets kvinnliga Gasell vill vi tillsammans bidra till ökat fokus på kvinnligt företagande.

Årets Kvinnliga Gasell har delats ut sedan 2015 och instiftades tillsammans med Gasells mångåriga partner Grant Thornton. Utmärkelsen tilldelas ett Gasellföretag med kvinnlig vd eller grundare som står för innovation och nytänkande och som på ett tydligt sätt integrerar samhällsnytta i sin affärsidé.

Sista nomineringsdag: 26 okt

Årets Framtidsgasell

Årets Framtidsgasell har delats ut sedan 2018 och instiftades tillsammans med Gasells mångåriga partner Almi.
Vi vill dela ut utmärkelsen ”Årets Framtidsgasell” till ett Gasellföretag som visar en stark vision att förändra och förbättra världen utifrån kriterierna digital kunskap, skalbarhet och innovation. Detta är ett hederspris som syftar till att uppmuntra och inspirera andra företagare.

Sista nomineringsdag: 26 okt

Din nominering

3 + 9 =

Di Gasells juryrepresentanter

Stina Liljeqvist

Stina Liljeqvist

Chef strategisk kommunikation

Skandia

Britta Bureau

Britta Bureau

VD & Koncernchef

Almi

Fatima Ferhatovic

Fatima Ferhatovic

Affärsområdeschef

Aros Kapital

Jonas Sjölander

Jonas Sjölander

Head of Mass market SME, Telia

Telia

Anna Johnson

Anna Johnson

VD

Grant Thornton

Mats Almgren

Mats Almgren

Kommunikations- och Försäljningsdirektör

SJ

Cherif Sayed

Cherif Sayed

VD

 Business Sweden