Gasell Live 2020

Nominera ditt Gasellföretag till ytterligare tre priser!

Specialpriser – Information och nominering

Hösten 2020 genomför Gasell en stor satsning och sätter strålkastarljus på hållbarhet, kvinnligt entreprenörskap och digitala satsningar hos Gasellföretagen. Vinnarna till dessa hederspriser kommer att utses av en jury bestående Dagens industri, Di Gasells samarbetspartners och representanter från The Swedish National Advisory Board of Impact Investments.

Som Gasellföretag 2020 kan du nominera ditt företag till dessa priser! Sista anmälningsdag är den 30 oktober. Priserna delas ut den 8 dec på Gasell Live kl 13-14.

Årets Impactgasell

Näringslivet har en central och viktig roll i att uppnå FN:s globala hållbarhetsmål. För att uppmuntra och synliggöra detta arbete har Di Gasell tagit fram ett nytt hederspris, Årets Impactgasell. Vi vill premiera tillväxtbolag som särskilt satsar på att agerar för att lösa prioriterade samhällsproblem och styr mot mätbara positiva utfall. Priset går till ett Gasellföretag som, utöver att ha en stark tillväxt, också använder företagandet för att påverka samhället i en mer hållbar riktning.

Nominera ditt företag här.

Årets Kvinnliga Gasell

Det är vår uppfattning att näringslivet blir mer framgångsrikt genom ökad mångfald och bättre jämställdhet. Även om utvecklingen går åt rätt håll är andelen kvinnliga företagare i Sverige fortfarande låg, vilket gör att det också finns få kvinnliga Gaseller. Detta vill vi vara med och ändra på. Genom att dela ut priset Årets kvinnliga Gasell vill vi tillsammans bidra till ökat fokus på kvinnligt företagande.

Årets Kvinnliga Gasell har delats ut sedan 2015 och instiftades tillsammans med Gasells mångåriga partner Grant Thornton. Utmärkelsen tilldelas ett Gasellföretag med kvinnlig vd eller grundare som står för innovation och nytänkande och som på ett tydligt sätt integrerar samhällsnytta i sin affärsidé.

Nominera ditt företag här. 

Årets Framtidsgasell

Årets Framtidsgasell har delats ut sedan 2018 och instiftades tillsammans med Gasells mångåriga partner Almi. Genom att dela ut utmärkelsen ”Årets Framtidsgasell” vill vi tilldela ett Gasellföretag som visar en stark vision att förändra och förbättra världen genom utifrån kriterierna digital kunskap, skalbarhet och innovation ett hederspris som också uppmuntrar och inspirerar andra företagare.

Nominera ditt företag här.