Di Gasell
våren

Förebilder, fördjupad kunskap och nya kontakter!

Affärsseminarium med nya perspektiv och insikter om hur du kan växa ditt bolag i tuffa tider

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför arrangeras varje vår Gasellevent på tre orter i landet.

Di Gasells vårevent är plattformen för dig som vill utveckla din verksamhet mot nya affärsmöjligheter. Vi lyssnar till inspirerande entreprenörer och ämnen från scen, samlas kring runda bord för att diskutera såväl högaktuella ämnen som framgångar och motgångar. En unik chans att utveckla din verksamhet tillsammans med några av Sveriges mest snabbväxande företag och entreprenörer samt en möjlighet att få hjälp av våra experter på plats.

Målgrupp

Di Gasells tillväxtfrukost är plattformen för dig som vill utveckla din verksamhet mot nya affärsmöjligheter. Vi samlas kring runda bord och diskuterar såväl högaktuella ämnen som framgångar och motgångar. En unik chans att utveckla din verksamhet tillsammans med några av Sveriges mest snabbväxande företag och entreprenörer.

Inspiration

Di Gasell Tillväxtfrukost är ett forum som fångar upp det mest aktuella just nu för dig som entreprenör. Seminariet kommer att ge dig perspektiv och analyser i en mycket skakig tid för företagare. Det blir kärnfulla berättelser och utmanande samtal med deltagande entreprenörer.

 

Kunskap

Du som entreprenör är Sveriges största hopp och därför försöker Gasell att vara en del i att stötta framtida tillväxt genom att ge företag access till kunskap, nätverk och kapital så att idéerna kan skalas snabbare och hjälpa till att växa Sverige med både arbetstillfällen och BNP.  För ni är Sveriges småföretagare – ryggraden i vår ekonomi och en outtömlig källa till inspiration.

Nätverkande

Vi är övertygade om att nätverket med deltagare på plats kan vara en del av lösningen för dig genom sin samlade kunskap och erfarenhet. Den här morgonen ska inspirera dig och förhoppningsvis öppna dörrar till nya kontakter eller affärer.

 

Sagt om Di Gasells seminarier

”Bra intervjuer, meningsfulla samtal och värdefullt nätverkande”

”Oerhört inspirerande och energigivande frukost”

”Mycket tid att nätverka! Många nya kontakter och nya perspektiv!”

”Givande, trevlig, informativ, inspirerande nätverksfrukost som gav framtida samarbete!”

”Kontaktskapande och proffsigt”

”Intressanta diskussionsämnen, spännande fokuspersoner och kul att träffa människor från så många olika branscher”