Di Gasell
våren

Förebilder, fördjupad kunskap och nya kontakter!

Om vårturnén

Dagens Industri Gasell har identifierat och sammanställt de gemensamma framgångsfaktorerna hos över 14 000 Gasellföretag. Under vårens stopp i Malmö, Stockholm och Göteborg delar vi med oss av vår gedigna 25-åriga kunskap om vad som krävs för att framgångsrikt driva och utveckla tillväxtföretag. Den prestigefyllda utmärkelsen Mästargasell tilldelas endast de mest framstående och snabbväxande företagen i Sverige. För att få priset måste bolaget ha korats till Gasell minst tre gånger, antingen i följd eller vid olika tillfällen. 

🚀 Vad är det mästarna i tillväxt har lyckats med?

Vi ger dig som företagsledare tillgång till ett unikt recept på tillväxt. Vi reder ut och förklarar de bakomliggande faktorerna till att vissa företag blir Gasellföretag gång på gång. 

🚀 Vilka är de gemensamma nämnarna? 

Du kommer att få handfasta råd från inspirerande Gasellmästarföretag och från experter på tillväxt. Dessutom får du möjlighet att diskutera kring runda bord med andra tillväxtföretag och experter som med sig av sin kunskap och erfarenheter. En unik chans att utveckla ditt företag.

🚀 Hur har de lyckats så framgångsrikt? 

Med oss på scen har vi Mästargaseller som kommer att dela med sig av sina tillväxtresor. Vilka som kommer til just din stad kan du se när du klickar in dig på respektive stad.

Varmt välkommen att boka biljett för dig och ditt team idag.

Städer

Malmö

25 april 2024

Stockholm

14 Maj 2024

Göteborg

22 Maj 2024

Affärsseminarium med nya perspektiv och insikter om hur du kan växa ditt bolag i tuffa tider

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför arrangeras varje vår Gasellevent på tre orter i landet.

Di Gasells vårevent är plattformen för dig som vill utveckla din verksamhet mot nya affärsmöjligheter. Vi lyssnar till inspirerande entreprenörer och ämnen från scen, samlas kring runda bord för att diskutera såväl högaktuella ämnen som framgångar och motgångar. En unik chans att utveckla din verksamhet tillsammans med några av Sveriges mest snabbväxande företag och entreprenörer samt en möjlighet att få hjälp av våra experter på plats.

Målgrupp

Gasell Next Level utvecklar dig som företagsledare och erbjuder dig tillgång till en engagerad, stimulerande mötesplats med rätt kunskap, verktyg och människor för att skapa långsiktigt hållbar framgång.

Experter

Genom experter på plats hjälper vi dig att navigera i svåra utmaningar just nu. Genom att välja utmaningar inför eventet kommer du att bli bordsplacerad med såväl experter inom frågan som andra ledare som valt samma utmaning.

 

Kunskap

Utveckla din strategiska förmåga genom bekräftade insikter för att kunna förbättra och accelerera dina affärer. Vi förser dig med rätt kunskap som ger dig nya insikter och utsikter.

Nätverkande

Anslut dig till vårt nätverk av företagsledare och VD:ar. Inom vårt community för företagsledare kan du nätverka och få kontakt med andra VD:ar som delar dina intressen och utmaningar. Diskutera och dela kunskap, utmaningar, och personliga erfarenheter med likasinnade ledare.

 

Sagt om Di Gasells seminarier

”Bra intervjuer, meningsfulla samtal och värdefullt nätverkande”

”Oerhört inspirerande och energigivande frukost”

”Mycket tid att nätverka! Många nya kontakter och nya perspektiv!”

”Givande, trevlig, informativ, inspirerande nätverksfrukost som gav framtida samarbete!”

”Kontaktskapande och proffsigt”

”Intressanta diskussionsämnen, spännande fokuspersoner och kul att träffa människor från så många olika branscher”

Nytt från @digasell