Stöttning på vägen
varför göra allt själv?

Gasellpartners 2024

Di Gasells strategiska partners har länge arbetat nära entreprenörer och företagare. Det har gett våra partners en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär och en hel del om vad som behövs för att lyckas för att kunna hjälpa dig. Tillsammans skapar vi förutsättningar för fler lönsamma Gasellföretag.

Vi samarbetar med särskilt utvalda och Sveriges mest välkända varumärken för att du som driver ett tillväxtföretag inte ska behöva göra allt på egen hand. Tillsammans så kan vi ta ditt företagande till en ny nivå!

Business Sweden

Business Sweden hjälper svenska företag öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige. Som partner till DI Gasell vill vi bidra till att lyfta fram de små och medelstora företagens framgångar på världsmarknaden i en spännande tid.

Vi hjälper dig att lyckas med er internationella expansion. Våra rådgivare i Sveriges regioner och i fler än 40 marknader globalt erbjuder allt du behöver – från marknadsanalys, hitta lokala samarbetspartner, kunder samt vilka exportregler som gäller för er. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas på tillväxtresan.

Läs mer om Business Sweden: www.business-sweden.com

Grant Thornton

Vi stöttar ditt företag med allt från löpande ekonomitjänster till strategisk rådgivning och utveckling av affären för att skapa hållbar tillväxt. Oavsett om det handlar om revision, lön, momsredovisning, deklaration eller företagsförvärv hjälper vi dig på din utvecklingsresa. Vår vision är att tillsammans med entreprenörsföretag skapa framtiden – utifrån övertygelsen att hållbart bolagsbyggande handlar om en helhet, där såväl ekonomiska som miljömässiga och sociala aspekter ingår.

Läs mer om Grant Thornton: https://www.grantthornton.se

Serafim Finans

Vill ni fortsätta tillväxttrenden kommande år? Serafim Finans är den långsiktiga partnern som stöttar ert företag under hela tillväxtresan. Vi är en entreprenörsdriven organisation som har stor förståelse för företagande och de olika behov som uppstår under resans gång.

En nära kontakt med en professionell rådgivare, som tar sig tiden att lyssna och analysera era aktuella behov, resulterar i att vi tillsammans kan hitta en skräddarsydd finansieringslösning. Vi ger er chansen att nå full potential. Med Serafim Finans som finansiär får ni ett personligt bollplank som verkligen engagerar sig i just ert specifika bolag.

Läs mer om Serafim Finans: https://serafimfinans.se/

E-post: corporate@serafimfinans.se
Telefon: 08-400 540 99

 

Skandia

Vi är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring. Anledningen är enkel: Du ska kunna känna att du bygger grunden till en trygg pension och samtidigt är frisk på vägen dit.

Av våra närmare 1,9 miljoner kunder är 1,5 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Som ägare är man med och delar på det överskott verksamheten genererar.

Vi har drygt 800 miljarder kronor under förvaltning och långsiktiga åtaganden gentemot individer, företag och offentlig sektor. Vi bedriver verksamheten på ett ansvarsfullt sätt för att säkerställa god avkastning och för att bidra till hållbart värdeskapande.

Som partner till Di Gasell får vi möjlighet att träffa företag som vill locka och behålla de bästa medarbetarna, det vill säga att vara en attraktiv arbetsgivare.

Läs mer om Skandia: www.skandia.se
E-post:  foretagsintresse@skandia.se

 

Tele2 Företag

Tele2s syfte är att möjliggöra ett samhälle med obegränsade möjligheter, i alla branscher – oavsett storlek. Genom att riva hinder och utmana invanda mönster kan vi tillsammans med dig öppna dörrarna för nya idéer, innovationer och verksamheter som har kraften att förändra.

Tekniken är en möjliggörare, och genom nya teknologier uppstår nya möjligheter. Vårt arbete är därför en ständig resa, för att fortsätta förbättra det vi gör och den upplevelse vi skapar för dig som driver bolag. Det är så vi gör tekniken meningsfull.

Läs mer om vad vi kan göra för just din verksamhet: https://www.tele2.se/foretag

 

Volkswagen

Volkswagen är det största elbilsmärket i Sverige med modellerna ID.3, ID.4, ID.5, ID.7 och ID. Buzz. Den bäst säljande elektriska transportbilen är ID. Buzz Cargo. Volkswagen-koncernen var den första stora biltillverkaren att skriva under Parisavtalet om klimatneutralitet till 2050 och har därmed stakat ut riktningen mot en elektrisk, smart mobilitet och digital framtid för varumärket. Följ oss på vägen framåt när vi tillsammans elektrifierar Sverige.

Läs mer om Volkswagen: www.volkswagen.se
Mer information om Volkswagen Transportbilar: www.volkswagentransportbilar.se
Kontakt: 08-553 865 00

 

Gasellsponsorer

Gasell stöttas även av ambassadörer och sponsorer som vill hjälpa till på resan.

Nytt från @digasell