Gasellkortets 
exklusiva 

erbjudanden

Z

Affärsrådgivning

Z

Digitalisering

Z

Finansiering

Z

Hållbarhet

Gasellkortet

Gasellkortet är laddat med speciella erbjudanden för dig som Gasellföretag. Våra partners ger dig en rad erbjudanden som gynnar dig som företagare – rådgivning, bra rabatter och specialkampanjer.

Ta del av Gasellkortets exklusiva erbjudande!

Logga in med ditt lösenord:


Felaktigt lösenord, försök igen.

Instagram @digasell

  • Vinnarstatyetterna väntar på sina nya ägare 🏆 Om några timmar vet vi vilka som tar hem guldet i Dalarna och Gävleborgs län 🤩 #digasell
  • ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!
.
Du har väl inte missat vår nya snygga jubileumssajt? Välkommen in på gasell.di.se och säkra din plats till höstturnén! Anmälan är nu öppen för samtliga stopp och antalet platser är begränsat.
.
Här hittar du dessutom information om Gaselltävlingen, tar del av de senaste nyheterna, Gasellpartners m.m.
Vi ses i höst! 😃🥳 #digasell
  • Jubileet fortsätter och vi ser fram emot att tillkännage 2019 års Gaseller fr.o.m. första veckan i oktober 🏆
.
Under tiden riktar vi strålkastarljuset på vinnarna genom åren. Följ Di Gasell på Facebook där vi löpande delar jubileumsartiklar.
I bild: Fjolårets Supergasell Tunbyns Grävkonsult på Gasellgalan i Stockholm. Foto: Jack Mikrut
.
#digasell #entreprenör #tillväxt #jubileum
  • Psst! ✨50 dagar kvar till höstens första turnéstopp. Suit up 😄✨ #digasell #jubileum
  • That’s a wrap 👏🏼 Idag har vi haft årets 8:e och sista nätverksfrukost, denna gång i Göteborg. Det blev en mycket trevlig förmiddag i tillväxtens tecken. Stort tack till alla frukostdeltagare vi mött under våren, vi ses i höst! /Team Gasell ✨#digasell
  • ”Jag vände mig till Systembolaget eftersom det borde ligga i statens intresse att upptäcka människor i behov av hjälp. De tänkte nog att jag kommit fel och sa att ”om jag ska revolutionera på det viset så behöver jag ett varumärke”. Jag hade ingen aning om vad ett varumärke var”.
.
Moa Gürbüzer lanserade 2013 MRG Wines i samarbete med champagneexperten Richard Juhlin och Pernod Ricard Sweden. Bolaget, vars värdegrund är att sudda bort skammen med att avstå alkohol och ersätta det med stolthet, var inte tänkt att vara vinstdrivande. Idag ligger omsättningen på över 27 miljoner kronor. En fyrdubbling sedan starten 2013.
.
På fredag gästar Moa nätverksfrukosten i Göteborg och delar med sig av sin fantastiska tillväxtresa!
Anmälan 👉 gasell.di.se
  • Nu kör vi frukost i Gasellanda på trevliga @hamnpaviljongen_uppsala Välkomna 🤩🤩
  • Champagnefrukost, nätverkande och runda bordsdiskussioner på temat tillväxt står på schemat då vi nästa vecka intar Auktionsverket Kulturarena i Göteborg för vårens sista nätverksfrukost!
Knip en av de sista biljetterna idag på gasell.di.se 😃🍾🥐☀️ #digasell
  • Bilder från gårdagens nätverksfrukost på Operakällaren i Stockholm finns att se på Di Gasells Facebooksida! Fotograf: Pax Engström🌟 #digasell
  • Nytt talarsläpp till Gasellfrukosten i Uppsala! Agenda och anmälan 👉 gasell.di.se ✨ Trevlig helg! #digasell