Dagens industri
Mästargasell

Mästarnas mästare

Den prestigefyllda utmärkelsen Mästargasell tilldelas endast de mest framstående och snabbväxande företagen i Sverige. För att få priset måste bolaget ha korats till Gasell minst tre gånger, antingen i följd eller vid olika tillfällen.

Att bli Mästargasell är inte bara ett bevis på en stark entreprenörsanda, utan också ett erkännande om att bolagets strategier är innovativa nog att nå framgångar på marknaden. För att bli Mästargasell krävs enastående prestationer, högkvalitativa produkter eller tjänster och ett ständigt fokus på tillväxt.

Som Mästargasell får ni tillgång till ett guldkantat nätverk av likasinnade entreprenörer och företagsledare. Genom att delta på våra event kan ni dela erfarenheter och dra nytta av den bästa affärspraxisen i den exklusiva gemenskapen för att fortsätta utvecklas och växa som företag. Därför bjuder Dagens industri in alla Mästargaseller till eventet “Gasell Next Level”, som arrangeras i Stockholm, Malmö och Göteborg under våren.

Om Di Gasell

Sedan år 2000 har Dagens industri utsett de snabbast växande företagen i vart och ett av Sveriges 21 län, vid fyra prisutdelningar från Malmö i söder till Umeå i norr. Gasellföretagen har tagit sig igenom de högt ställda krav och det nålsöga som endast ett hundratal företag i Sverige lyckas med! Prisutdelningarna inramas av intervjuer med entreprenörer och näringslivsprofiler, som delar med sig av sina erfarenheter. Höstturnén avslutas med Gasellgalan, en storslagen bankettmiddag i Stockholms stadshus.

Di Gaselltävling

Di Gasell hyllar Sveriges mest framgångsrika företag, läs mer om vad som krävs för att bli Gasell och anmäl dig...

Läs mer

Event

Under hösten korar Dagens industri 21 länsvinnare och hyllar årets alla Gasellföretag på fyra orter i landet...

Läs mer

Stöttning för tillväxt

Di Gasell samarbetar med flera av Sveriges mest välkända varumärken för att du som driver ett tillväxtföretag inte ska behöva...

Läs mer