Gasellpartners

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen till Gaseller. Di Gasell samarbetar med flera av Sveriges mest välkända varumärken för att du som driver ett tillväxtföretag inte ska behöva göra allt på egen hand. Tillsammans så kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

Di Gasells partners har länge arbetat nära entreprenörer och företagare. Det har gett våra partners en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär och en hel del om vad som behövs för att lyckas för att kunna hjälpa dig.  Tillsammans skapar vi förutsättningar för fler lönsamma Gasellföretag.

Välkommen in i Gasells nätverk!

 

Försäljningschef Di Gasell

Jag hjälper dig gärna med en lösning kring hur ni kan delta som partner.  

Linda Gillan
linda.gillan@di.se
070-240 13 51

Gasellpartners 2022

 

Almi

Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

Vi på Almi har länge arbetat nära tillväxtföretag. Det har gett oss en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas.

Läs mer om Almi: https://www.almi.se/

Aros Kapital

På Aros Kapital är vi experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag. Vi är entreprenörer som gör samma sak som bankerna, fast annorlunda. Vi förstår innebörden och vad som krävs att vara ett tillväxtbolag. Finansiering behöver vara snabb, flexibel och personlig. Vi är småföretagarnas kreditgivare och experter på att hjälpa dig att expandera, finansiera investeringar och förvärv, öka personalstyrkan och finansiera varulager.

Läs mer om Aros Kapital: https://www.aroskapital.se

Business Sweden

Business Sweden hjälper svenska företag öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige. Som partner till DI Gasell vill vi bidra till att lyfta fram de små och medelstora företagens framgångar på världsmarknaden i en spännande tid.

Vi hjälper dig att lyckas med er internationella expansion. Våra rådgivare i Sveriges regioner och i fler än 40 marknader globalt erbjuder allt du behöver – från marknadsanalys, hitta lokala samarbetspartner, kunder samt vilka exportregler som gäller för er. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas på tillväxtresan.

Läs mer om Business Sweden: www.business-sweden.com

Grant Thornton

Vi hjälper dig som är entreprenör med insiktsfulla råd, relevanta beslutsunderlag och smarta digitala tjänster för att ge dig ett dygn med fler timmar. Vår roll är att vara bollplanket som effektiviserar din intensiva vardag, löser problem samt bidrar med erfarenhet, uppslag och idéer. Vårt mål är detsamma som ditt – att ditt företag ska växa hållbart och nå sin fulla potential.

Läs mer om Grant Thornton: https://www.grantthornton.se

SJ

Når ni era klimatmål? Har ni koll på ert resande? Vi erbjuder våra företagskunder kostnadsfri uppföljning och statistik samt tips och råd om hur ni kan spara både tid, pengar och miljö genom att välja tåget som färdsätt.

Idag är hållbart resande en förutsättning för att vara en attraktiv arbetsgivare. Både kunder, investerare och anställda ser ett aktivt hållbarhetsarbete som en hygienfaktor. Bli företagskund hos SJ så hjälper vi er mot framtidens affärsresande. 

Läs mer om SJ: www.sj.se/foretag

Skandia

Vi är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring. Anledningen är enkel: Du ska kunna känna att du bygger grunden till en trygg pension och samtidigt är frisk på vägen dit.
Av våra närmare 1,8 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Som ägare är man med och delar på det överskott verksamheten genererar.
Vi har drygt 750 miljarder kronor under förvaltning och långsiktiga åtaganden gentemot individer, företag och offentlig sektor. Vi bedriver verksamheten på ett ansvarsfullt sätt för att säkerställa god avkastning och för att bidra till hållbart värdeskapande.
Som partner till Di Gasell får vi möjlighet att träffa företag som vill locka och behålla de bästa medarbetarna, det vill säga att vara en attraktiv arbetsgivare.

Läs mer om Skandia: www.skandia.se eller kontakta oss på foretagsintresse@skandia.se

 

Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för svenska företag. Det är vårt arv, vår framtid och vår samhällsplikt. För att fler företag ska kunna utveckla sina affärsmodeller och sin konkurrenskraft krävs investeringar i smarta lösningar – men vi vet att alla inte kan investera i allt. Det finns stor efterfrågan bland småföretagare att samla bolagets IT- och kommunikationslösningar hos en leverantör; cirka 50% har idag samlat sina tjänster och 30% planerar att göra det. Vi vet att tillväxtbolag jobbar hårt och att tiden inte alltid räcker till. För att göra livet enklare för er kan du samla all IT och uppkoppling hos oss. Vi hjälper dig med mobil, bredband, Microsoft 365, mobil växel och allt annat du kan behöva. Så att du får
mer trygghet, säkerhet, mindre administration och en kontakt för allt.
Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer om Telia: www.telia.se/enklare

Volkswagen Transportbilar

Från den klassiska folkabussen till Sveriges mest populära transportbilar. På Volkswagen Transportbilar vet vi att bilen är en förutsättning för att verksamheten inte ska stanna av hos många av våra kunder. Det kunskapen genomsyrar allt vi gör – från kvaliteten när bilarna skruvas ihop i fabriken, till varje servicetillfälle. Genom smarta, uppkopplade tjänster är det lätt att hålla koll på företagets bilar och minimera stillestånd. Med familjebilen ID. Buzz och skåpbilen ID. Buzz Cargo finns dessutom nya förutsättningar att elektrifiera sin verksamhet och därigenom bidra till företagets målsättningar inom hållbarhet. Bli med oss på Vägen Framåt.

Läs mer om Volkswagen Transportbilar: www.volkswagen-transportbilar.se

Här kan du se en hälsning från partnerföretagen till Gasellföretagen.