Gasellpartners

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen till Gaseller. Di Gasell samarbetar med flera av Sveriges mest välkända varumärken för att du som driver ett tillväxtföretag inte ska behöva göra allt på egen hand. Tillsammans så kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

Di Gasells partners har länge arbetat nära entreprenörer och företagare. Det har gett våra partners en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär och en hel del om vad som behövs för att lyckas för att kunna hjälpa dig.  Tillsammans skapar vi förutsättningar för fler lönsamma Gasellföretag.

Välkommen in i Gasells nätverk!

 

Försäljningschef Di Gasell

Jag hjälper dig gärna med en lösning kring hur ni kan delta som partner.  

Linda Gillan
linda.gillan@di.se
070-240 13 51

Gasellpartners 2023

 

Grant Thornton

Vi hjälper dig som är entreprenör med insiktsfulla råd, relevanta beslutsunderlag och smarta digitala tjänster för att ge dig ett dygn med fler timmar. Vår roll är att vara bollplanket som effektiviserar din intensiva vardag, löser problem samt bidrar med erfarenhet, uppslag och idéer. Vårt mål är detsamma som ditt – att ditt företag ska växa hållbart och nå sin fulla potential.

Läs mer om Grant Thornton: https://www.grantthornton.se

Serafim Finans

Vill ni fortsätta tillväxttrenden kommande år? Serafim Finans är den långsiktiga partnern som stöttar ert företag under hela tillväxtresan. Vi är en entreprenörsdriven organisation som har stor förståelse för företagande och de olika behov som uppstår under resans gång.

En nära kontakt med en professionell rådgivare, som tar sig tiden att lyssna och analysera era aktuella behov, resulterar i att vi tillsammans kan hitta en skräddarsydd finansieringslösning. Vi ger er chansen att nå full potential. Med Serafim Finans som finansiär får ni ett personligt bollplank som verkligen engagerar sig i just ert specifika bolag.

Läs mer om Serafim Finans: https://serafimfinans.se/

E-post: corporate@serafimfinans.se
Telefon: 08-400 540 99

 

Skandia

Vi är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring. Anledningen är enkel: Du ska kunna känna att du bygger grunden till en trygg pension och samtidigt är frisk på vägen dit.
Av våra närmare 1,8 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Som ägare är man med och delar på det överskott verksamheten genererar.
Vi har drygt 750 miljarder kronor under förvaltning och långsiktiga åtaganden gentemot individer, företag och offentlig sektor. Vi bedriver verksamheten på ett ansvarsfullt sätt för att säkerställa god avkastning och för att bidra till hållbart värdeskapande.
Som partner till Di Gasell får vi möjlighet att träffa företag som vill locka och behålla de bästa medarbetarna, det vill säga att vara en attraktiv arbetsgivare.

Läs mer om Skandia: www.skandia.se
E-post:  foretagsintresse@skandia.se

 

Tele2

Tele2 Företags syfte är att erbjuda obegränsade möjligheter – oavsett vem du är, vilken bransch du arbetar i eller storleken på ditt företag. Med våra hållbara och framtidssäkra it- och kommunikationslösningar vill vi frigöra den potential som uppkoppling skapar till alla våra kunder, var eller när de än behöver den. 

Vårt erbjudande till dig som kund utvecklas ständigt, baserat på de trender och utmaningar vi ser att företagare står inför idag och i framtiden – helt enkelt ett ännu mer obegränsat företagande.

Läs mer om vad vi kan göra för just din verksamhet: https://www.tele2.se/foretag