Gasellpartners våren 2021

De kärnvärden som Di Gasell och Gasellföretagen står för – tron på entreprenörskapets möjligheter och företagandets bidrag till samhället genom sysselsättning och innovation – delas av våra partners. De är alla företag med stort engagemang för att hjälpa Gasellföretagen på vägen i deras framtida tillväxt.

Gasellpartners 2021

 

Almi

Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå.

Vi på Almi har länge arbetat nära tillväxtföretag. Det har gett oss en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas.

Läs mer om Almi: https://www.almi.se/

Aros Kapital

På Aros Kapital är vi experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag. Vi är entreprenörer som gör samma sak som bankerna, fast annorlunda. Vi förstår innebörden och vad som krävs att vara ett tillväxtbolag. Finansiering behöver vara snabb, flexibel och personlig. Vi är småföretagarnas kreditgivare och experter på att hjälpa dig att expandera, finansiera investeringar och förvärv, öka personalstyrkan och finansiera varulager.

Läs mer om Aros Kapital: https://www.aroskapital.se

IKEA

Växer ni så det knakar? God arbetsmiljö och en stark företagskultur är en språngbräda mot tillväxt, men kan vara utmanande att få till när behoven förändras snabbt.

Våra företagsexperter finns här för dig. För er. För alla typer av företag och verksamheter. Oavsett om det gäller en helhetslösning eller ett litet tillskott.
Vi skapar kreativa och funktionella miljöer så att alla ni företagare, entreprenörer och pionjärer kan fokusera på att växa vidare.

Tillsammans hittar vi möjligheter. Välkommen!

Läs mer om IKEA för företag: www.ikea.se/företag

Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för Sveriges företag. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. För att fler företag ska kunna utveckla sina affärsmodeller och sin konkurrenskraft krävs investeringar i smarta lösningar – men vi vet att alla inte kan investera i allt. Därför tar vi hela tiden fram nya tjänster som hjälper alla företag, oavsett storlek, att bli effektivare. Personlig tekniker och rådgivning är några exempel. Nu finns även IT-avdelningen som en skalbar tjänst, där ett expertteam tar ansvar för och har full koll på hela IT-miljön – dygnet runt. För välmående medarbetare, nöjdare kunder, högre lönsamhet och ett mer hållbart företagande.

Välkommen till Folknätet

Läs mer om Telia: www.telia.se/foretag/folknatet