Gasellkortets 
exklusiva 

erbjudanden

Z

Affärsrådgivning

Z

Digitalisering

Z

Finansiering

Z

Hållbarhet

Gasellkortet

Gasellkortet är laddat med speciella erbjudanden för dig som Gasellföretag. Våra partners ger dig en rad erbjudanden som gynnar dig som företagare – rådgivning, bra rabatter och specialkampanjer.

Ta del av Gasellkortets exklusiva erbjudande!

Logga in med ditt lösenord:


Felaktigt lösenord, försök igen.

Instagram @digasell

  • David Egonson tröttnade på livet som ung affärsjurist och fann i stället tröst i träning. Den ledde till ett intresse för kost och en insikt att det saknades bra och prisvärda lunchställen med hälsomat, till och med i storstäderna. En idé var född!

Den 11 mars gästar David Egonson, grundare och vd på @holygreens Gasells nätverksfrukost i Helsingborg. 
Vi ses väl där? 👉 gasell.di.se #digasell
  • När Andreas Andersson tillsammans med Andreas Kjellsson startade @nsb_ab handlade den nischade idén primärt om teleservice av det gamla kopparnätet.

Samtidigt vaknade intresset för fiber i Sverige. Bolaget breddade sig då mot de nya möjligheterna – och växte tillsammans med en exploderande fiberutbyggnad i södra Sverige.

2018 och 2019 tog Andreas Andersson emot Gasellstatyetten som länsvinnare i Blekinge. Den 11 mars står han återigen på scen. Denna gång för att dela med sig av bolagets fantastiska tillväxtresa på årets första nätverksfrukost i Helsingborg!

PASS PÅ 📣 Nu finns ett begränsat antal early bird-biljetter ute till premiären på gasell.di.se #digasell
  • Den 11 mars är det äntligen turnéstart för årets nätverksfrukostar!

På åtta orter runt hela landet möter du 2019 års Gasellvinnare och andra kända entreprenörer som delar med sig av sina erfarenheter.
Bli inspirerad och diskutera tillväxtresans utmaningar vid runda bord med andra företagare och våra kunniga experter.

Anmälan är nu öppen på gasell.di.se med ett begränsat antal platser till boka tidigt-pris. Vi ses i vår! #digasell
  • I dagens tidning: Gasellbilagan 2019! #digasell ✨
  • Härliga bilder från måndagens Jubileumsgala får avrunda veckan ✨ Fler bilder tagna av @paxengstrom finns att se på vår Facebooksida. Trevlig helg!
  • 5 dagar kvar! 😃
På måndag intar vi Konserthuset för 2019 års Jubileumsgala ✨
Nu finns det endast ett fåtal platser kvar. Hoppas att vi ses där!
Program&anmälan: Gasell.di.se
#suitup #digasell
  • Malmö, tack för igår! 👏🏻🌟
Kvällens vinnare: Lena Jonsson, grundare och vd Wermkon - Årets kvinnliga Gasell, Network Solutions - länsvinnare i Blekinge och Parkster, länsvinnare i Skåne. På scenen medverkade: David Polfeldt, Massive Entertainment, Lena Herder, Ikea och Charlotta Tönsgård, Kind. #digasell
  • ✨COUNTDOWN✨
Årets viktigaste utmärkelser för tillväxt inom svenskt näringsliv tillkännages den 2 december på anrika Konserthuset i Stockholm. 
OBS! Biljetterna är snart slut, så har du ännu inte säkrat din plats är det en god idé att göra det nu på momangen!
Program och anmälan: gasell.di.se
  • Utmärkelsen ”Årets Exportgasell” delas ut av EKN som är huvudpartner till Di Gasell sedan fem år. 
Priset instiftades 2015 och går till ett exporterande Gasellföretag som har utmärkt sig genom framgångsrik export till tillväxtmarknader.
.
Priset gick i år till @evolabelab och delades ut på Jubileumsfesten i Göteborg med motiveringen: ”Årets vinnare har genom innovativa och intuitiva tekniklösningar lyckats effektivisera och automatisera logistiska flöden i åt sina kunder.
Globalt fokus har skapat en imponerande internationell tillväxt med god lönsamhet och starka förutsättningar för en fortsatt lysande framtid.”
  • Fantastisk stämning på gårdagens Jubileumsfest i Göteborg. Tusen tack till er som kom och förgyllde kvällen!
Länsvinnare: Viaq, Hallands län, Devies Development, Västra Götaland och Evolabel, årets Exportgasell ⭐️ Bilder tagna av @paxengstrom finns på vår Facebooksida. #digasell