Gasellkortets 
exklusiva 

erbjudanden

Z

Affärsrådgivning

Z

Digitalisering

Z

Finansiering

Z

Hållbarhet

Gasellkortet

Gasellkortet är laddat med speciella erbjudanden för dig som Gasellföretag. Våra partners ger dig en rad erbjudanden som gynnar dig som företagare – rådgivning, bra rabatter och specialkampanjer.

Ta del av Gasellkortets exklusiva erbjudande!

Logga in med ditt lösenord:


Felaktigt lösenord, försök igen.

Instagram @digasell

  • Vad är väl en nätverksfrukost på slottet? Andreas Johansson, programledare Ekonomistudion på Di TV, modererar förmiddagen och har svaret! Varmt välkommen till Uppsala Slott onsdagen den 18 mars 🤩 #digasell Anmälan: gasell.di.se
  • ”Från sängar till separationer”

På nätverksfrukosten i Helsingborg den 11 mars gästas Gasellscenen av Charlotte Ljung, delägare i sängtillverkaren @dux_official som nu lanserat en digital plattform för skilsmässor under namnet @endbright_official. ”Det här är tjänsten jag själv önskar att jag hade vid mina egna separationer”, säger hon.

Läs hela artikeln på digital.di.se och anmäl dig till frukosten på gasell.di.se 🙌🏻 #digasell
  • Anna Eklunds och Lottis Sparrmans företag Happydress, säljer egendesignade dam- och barnkläder under varumärket @houseoflola .
Happydress var Gasellföretag fem år i rad, 2013-2017, och dessutom Gasellvinnare i Uppsala län 2013 och 2015.
Den 18 mars gästar de båda grundarna nätverksfrukosten i Uppsala och delar med sig av sin tillväxtresa. Vi ses på Uppsala Slott 😄 #digasell
  • David Egonson tröttnade på livet som ung affärsjurist och fann i stället tröst i träning. Den ledde till ett intresse för kost och en insikt att det saknades bra och prisvärda lunchställen med hälsomat, till och med i storstäderna. En idé var född!

Den 11 mars gästar David Egonson, grundare och vd på @holygreens Gasells nätverksfrukost i Helsingborg. 
Vi ses väl där? 👉 gasell.di.se #digasell
  • När Andreas Andersson tillsammans med Andreas Kjellsson startade @nsb_ab handlade den nischade idén primärt om teleservice av det gamla kopparnätet.

Samtidigt vaknade intresset för fiber i Sverige. Bolaget breddade sig då mot de nya möjligheterna – och växte tillsammans med en exploderande fiberutbyggnad i södra Sverige.

2018 och 2019 tog Andreas Andersson emot Gasellstatyetten som länsvinnare i Blekinge. Den 11 mars står han återigen på scen. Denna gång för att dela med sig av bolagets fantastiska tillväxtresa på årets första nätverksfrukost i Helsingborg!

PASS PÅ 📣 Nu finns ett begränsat antal early bird-biljetter ute till premiären på gasell.di.se #digasell
  • Den 11 mars är det äntligen turnéstart för årets nätverksfrukostar!

På åtta orter runt hela landet möter du 2019 års Gasellvinnare och andra kända entreprenörer som delar med sig av sina erfarenheter.
Bli inspirerad och diskutera tillväxtresans utmaningar vid runda bord med andra företagare och våra kunniga experter.

Anmälan är nu öppen på gasell.di.se med ett begränsat antal platser till boka tidigt-pris. Vi ses i vår! #digasell
  • I dagens tidning: Gasellbilagan 2019! #digasell ✨
  • Härliga bilder från måndagens Jubileumsgala får avrunda veckan ✨ Fler bilder tagna av @paxengstrom finns att se på vår Facebooksida. Trevlig helg!
  • 5 dagar kvar! 😃
På måndag intar vi Konserthuset för 2019 års Jubileumsgala ✨
Nu finns det endast ett fåtal platser kvar. Hoppas att vi ses där!
Program&anmälan: Gasell.di.se
#suitup #digasell
  • Malmö, tack för igår! 👏🏻🌟
Kvällens vinnare: Lena Jonsson, grundare och vd Wermkon - Årets kvinnliga Gasell, Network Solutions - länsvinnare i Blekinge och Parkster, länsvinnare i Skåne. På scenen medverkade: David Polfeldt, Massive Entertainment, Lena Herder, Ikea och Charlotta Tönsgård, Kind. #digasell